Labdarúgás

2024.05.20. 19:10

Bravúrt bravúrra halmozó kapus és gólérzékeny védők alkotják a forduló válogatottját

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Parádés játéknapot fogott ki az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság huszonhetedik fordulójában a Siklós hálóőre, Bogdán Benjámin, aki kulcsszerepet játszott abban, hogy együttese megszerezze szezonbéli tizenharmadik győzelmét. Csapattársai közül a gólt szerző Ignácz Olivér és Pólics Áron is ragyogott, így nem csoda, hogy igencsak elégedett volt a lefújást követően Bíró Ferenc.

Mindeközben Lovászhetényben a Bóly sokáig keményen szorongatta a házigazdát, de Erdélyi kiállítása megpecsételte a találkozó sorsát, így a végére nem maradt izgalom. Szentes kétszer is beköszöntött, Reith pedig szokás szerint villogott, így az ő helyük is megkérdőjelezhetetlen.

A PTE PEAC II. a vártnál nehezebben gyűjtötte be a három pontot a sereghajtó ellen, de végül sikerült bebiztosítani a bronzérmet. Jeránt, Oszvald és Bóka is remekelt, joggal vannak ott a hétvége legjobbjai között.

A zárómérkőzésen kitört a futball-láz, ugyanis a Villány története során először lett vármegyei bajnok. A csapatkapitány, Ulakity Márk remekelt, de Tóth Ottó és Ulrich Dániel is sokat tett azért, hogy pont nélkül maradjon a Komló. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában