Labdarúgás

2024.03.04. 09:30

PMFC: Lejárt a szavak ideje

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A Gyirmótnál csak szépíteni tudott a PMFC az NB II. 23. fordulójában, s így a tabella 14. helyére csúszott, azaz csak a négy kiesőjelöltet előzi meg, a Budafok és a Siófokot is mindössze három ponttal.

– Játékban újfent rengeteget tettünk azért, hogy sikeresek legyünk – jelentette ki Mátyus János, a PMFC vezetőedzője a találkozó után. – Sok helyzetünk volt, kapufát lőttünk. Ezek csak szavak, a tetteknek kellene beszélnie helyettünk. A második mérkőzésem a Péccsel és a második vereségem. Nagyon fájó, mert játékban helytálltunk, de a futball mérkőzések arról szólnak, hogy eredményesnek kell lenni. A helyzetünk nehéz, nem szeretnék magyarázkodni, de aki ismeri a pécsi labdarúgást, az tisztában van azzal, hogy milyen elképesztő sérülési hullám és egyéb dolgok veszik körül az együttest. A lényeg, a szavak ideje lejárt, és a következő meccsünkön mindenképpen három pontot akarunk szerezni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában