Labdarúgás

2023.10.15. 18:45

Óriási rangadót nyert a Villány: már csak egy veretlen együttes maradt a ligában – (GALÉRIA)

Közönségszórakoztató mérkőzéseket hozott az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokág nyolcadik fordulója.

Móga Richárd

Vasárnapra maradt az idei szezon talán legjobban várt összecsapása. Igaz, az időjárás nem volt túl kegyes, de játékosok ezúttal is kitettek a szívüket a pályára.
Az iramra nem lehetett panasz, a helyzetek futószalagon jöttek. A házigazda hátrányból állt talpra, Szabó Barnabás bravúrjainak köszönhetően pedig sikerült megőrizni az előnyt, pedig még a 93. percben hatalmas ziccer is adódott a túloldalon.

Villány–Lovászhetény 2–1 (0–1)
Villány. Vezette: Horváth Gy. (Güldner, Pór G.). Villány TC: Szabó B. – Kovács K., Tóth O., Ulakity M., Fischer – Várda, Csernyánszky, Lehota, Sztojka – Wiesner, Gellén. Vezetőedző: Kósa Zoltán. Lovászhetény-Pécsvárad KFT: János G. – Pregitzer, Fiáth, Kungl – Németh A., Kovács A., Bozó, Szaniszló, Kelemen – Rácz E., Szentes. Vezetőedző: Varga László.
Gólszerzők: Gellén, Sztojka, illetve Kelemen F.

Nagykozár–Bóly 1–2 (1–0)
Nagykozár. Vezette: Ádám J. (Geczó, Bősze). Nagykozár KSE: ... Bólyi SE: Dósa – Szíjas, Szentmártoni, Pauk, Staub – Hardi, Zsebe G., Zsebe D., Stefán – Kutor, Nagy Zs. Vezetőedző: Horváth Dávid Csaba.
Bólyi gólszerzők: Nagy Zs., Zsebe G.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában