Labdarúgás

2023.09.09. 20:14

Három perc után kiállították a komlói játékost, Lovászhetényben pedig mindvégig feszült volt a hangulat

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Pikáns összecsapással indult az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság harmadik fordulója, ráadásul a kilátogató szurkolók sem unatkozhattak.

Az első játékrész zömében nagy taktikai csatát hozott, de a hajrában a Komló idei gólfelelőse, Városi Viktor büntetőből megszerezte a vezetést. A fordulás után sokáig nem talált fogást ellenfelén a házigazda, a 70. percben felgyorsultak az események: előbb Oszvald révén jött az egyenlítés, azonban percekkel később Lezsák ismét megszerezte együttesének az előnyt. Sokáig nem örülhetett Nagy Gábor legénysége, ugyanis a véghajrá kezdetén a csereként beálló Fűrész mattolt.

A hátralévő időben mindkét alakulat megnyerhette volna az összecsapást, igaz, az utolsó pillanatokban nem igazán segítette a Komló esélyeit, hogy a 86. percben pályára lépő Farkas Krisztián a 89. percben már mehetett is zuhanyozni. Rendet kell tenni a fejekben az idénybéli első három pont megszerzésének érdekében. 

PTE PEAC II.–Sport36 Komlói Bányász 2–2 (0–1)

Pécs. Vezette: Mehringer (Güldner, Ormai). PTE PEAC II.: Pölöskei – Than, Dargó (Fűrész, 63.), Laki, Rácz L. – Fröhlich, Kása, Horváth M., Dankó (Lukács M., 75.) – Gelencsér G., Oszvald (Egri, 76.). Vezetőedző: Molnár Gábor. Sport36 Komlói Bányász: Opauszki – Szücs B., Lezsák, Vajk, Otterbein – Belina (Fábos, 76.), Városi, Bognár B. (Kardos, szünetben), Draskóczi (Farkas, 86.) – Illés Sz. (Jégl, 65.), Tóth A. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Gólszerzők: Oszvald (70.), Fűrész (80.), illetve Városi (43.), Lezsák (75.).

Kiállítva: Farkas K. (89.).

A játéknap másik mérkőzésén is volt feszültség bőven, de az első játékrészben eldőlt minden érdemi kérdés, így nagy meglepetést nem hozott a forduló egyik legjobban várt találkozója.

Lovászhetény-Pécsvárad KFT–Siklós 4–0 (4–0)

Lovászhetény. Vezette: Nagy N. (Ádám J., Karcagi). Lovászhetény-Pécsvárad KFT: János G. – Tóth M. (Mészáros T., 61.), Kungl, Bozó (Fiáth, szünetben), Juhász L. – Szaniszló, Rácz E., Kovács A., Takács Á. (Pregitzer, szünetben) – Szentes, Kelemen. Vezetőedző: Varga László. Siklós: Bogdán B. – Tésenyi (Csőkör, 72.), Kozma, Bizderi, Látschám – Szabó D., Könyvásó, Pólics, Patkó (György R., 61.) – Szekeres (Nozica, 78.), Ndjodo (Magyar L., 87.). Vezetőedző: Bíró Ferenc.

Gólszerzők: Takács Á. (2.), Tóth M. (24.), Pólics (27. – öngól), Kelemen (35.).

A vasárnapi menetrend: Bólyi SE–Villány TC, Nagykozár KSE–PVSK, (mindkettő 17.00).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában