Kézilabda

2023.09.02. 21:52

A fontos pillanatokban hibázott a Komló

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Fej-fej mellett rohant a NEKA és a Carbonex-Komló a férfikézilabda-NB I. 1. fordulójában nagyjából a 22. percig, akkor a vendéglátó lépett el kettővel. A 2. játékrész elején aztán a bányászoktól jött a fordulat, s megszerezték a vezetést, de a hajrára már megint a balatonbogláriaknál volt az előny.

Így is végig tűz közelben maradt a Komló, de ahogyan az a mérkőzés egészére jellemző volt, a fontos pillanatban hibázott. Ezúttal a lefújás előtti percben Urbán hagyott ki egy helyzetet, s így nem sikerült a pontszerzés, amire legközelebb a Budakalász ellen hazai pályán lesz lehetőség.

NEKA–Carbonex-Komló 21–20 (13–13)
Férfikézilabda-NB I., 1. forduló. Balatonboglár, 350 néző. Vezette: Felhő, Öcsi. 
KOMLÓ: Granics – Urbán 2, Bogdanics 4, Vekics 1, Rotim 3, Jerkovics, Hoffmann 2 Csere: Merkovszki (k), Melnicsuk 1, Váczi 4, Szöllősi 2, Menyhárt, Veszelinovics 1. Varga Sz., Kovács D. Edző: Marosán György.
Hétméteres: 2/2, ill. –.
Kiállítások: 8, ill. 14 perc. 
Piros lap: Rotim 56.
Marosán György: – Elmaradtunk az egyéni jó teljesítményekkel. Karizmatikus játékosaink nem hozták azt, ami tőlük megszokott.

Következik (09. 09., 19.00): Carbonex-Komló–Budakalász.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában