Tenisz

2023.08.19. 10:01

Ellepték a pécsi pályákat a tenisztehetségek

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Utolsó napjához érkezett a DORKO korosztályos országos bajnokság, amelynek a Pécs Városi Tenisz Club és a Pécsi Elektromos Sportegyesület ad otthont. A megmérettetésen próbára tehették magukat a teniszezők az U12-től az U18-ig, de a torna legizgalmasabb része, a döntőmérkőzések még csak eztán jönnek.

A verseny népszerűségét és nagyságát jól mutatja, hogy az esemény ideje alatt látogatást tett Pécsre a Magyar Tenisz Szövetség két vezetője, Sávolt Attila szakmai igazgató és Bardóczky Kornél fejlesztési igazgató is. Sőt, mint kiderült, a magyar szövetség annyira elégedett volt a látottakkal, hogy még a hosszú távú megállapodás sem kizárt.

Az U14-es és az U16-os korosztályok fiú és leány egyéni, valamint páros versenyei a PVTC pályáin zajlottak, de a szombati párharcokat már csak a Pécsi Elektromos SE pályáin rendezik.

A torna pécsi indulói: Ungvári Nóra, Benovics Málna, Varga Hanna, Szűcs Vilmos, Maják János, Fáskerti Izabella, Simon Péter, Varga Barna, Bányai Zalán, Gömöry Ádám, Elekes Lőrinc, Krajczár Lili, Simon István, Pajor Bertalan, Varga Gábor, Garami József, Kovács András (közülük mindenki a PVTC kötelékében teniszezik), Varga János (Vasas), Laczkó Béla (MTK).

Fotó: Löffler Péter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában