TCR World Tour

2023.08.25. 16:00

Argentína aszfaltját is készek felperzselni Micheliszék

Kvanduk Bence

Forrás: Michelisz Norbert

Másodszorra, s egyben utoljára gurul ki dél-amerikában a pályára a TCR World Tour mezőnye, benne a baranyai Michelisz Norberttel, akinek még mindig jó esélye van arra, hogy megelőzi az összetettben éllovas Yann Ehrlachert, és behúzza a bajnoki címet az év végén. Ezúttal Argentínában, az Autódromo José Carlos Bassi aszfaltján száguldva gyűjtheti az ehhez szükséges pontokat a Hyundai-jal.

Ugyan az előző hétvége a Lynk&Co tagjainak kedvezett – a kék autók szerezték a legtöbb pontot –, de az idény korábbi részében gyakran Micheliszéknek nem volt igazán ellenfele. Remélhetőleg ez a hétvége is inkább így alakul.

A hétvége programja

Szombat

16.00 Időmérő.
20.10 Első futam.

Vasárnap

17.10 Második futam.

Az összetett élmezőnye: 1. Yann Ehrlacher (francia, Lynk&Co) 235 pont, 2. Michelisz Norbert (Hyundai) 215, 3. Mikel Azcona (spanyol, Hyundai) 205, 4. Rob Huff (brit, Audi) 197, 5. Thed Björk (svéd, Lynk&Co) 190, 6. Néstor Girolami (argentin, Honda) 190.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában