Sok gyerekprogram

2024.09.07. 10:30

A különleges sörpárlat először kerül a nagyközönség elé

A Zeneszüret Fesztivál keretében a Filharmónia Magyarország szeptember 7-én, a Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtárába, a Tv-toronyhoz, a Meseerdőhöz és a Diana piacra szervezett programokat.

Czeczon Enikő

Forrás: filharmonia.hu

A könyvtárban 10 órakor zenés meseolvasással és interaktív programmal várják a gyerekeket. Az esemény középpontjában a Pepe az operában című könyv áll, amelynek illusztrációin keresztül fedezhetik fel a gyerekek az operát. 10 óra 50 perckor könyvtúrára invitálják a résztvevőket, ahol bemutatják a Zeneműtárat és a Körbirodalom Gyermekkönyvtárat, majd ennek végén a Violetta és Rigoletto című papírszínház előadást láthatják a családok.  

A Tv-toronynál 10 óra 30 perckor kezdődik a Miért éppen opera? című produkció, 14 órakor pedig a Meseerdőben ismerhetik meg az érdeklődők Dömör király történetét hangszeres kísérettel.  

A Diana piacon 18 órától várják zenés programokkal az érdeklődőket. Itt egy különleges program valósul meg Pécsi Sör-terasz címen. 19 óra 30 perckor fellép a Philharmonic Brass Band, 20 óra 30 perckor pedig Pecze Zsófi és Kéméndi Tamás közös estjét élvezhetik a kilátogatók. 

Az est különlegessége a Pécsi Kézműves Hordóérlelt Sörpárlat bemutatója, amely elsőként itt kerül a nagyközönség elé. 

További részletek a Filharmónia Magyarország honlapján olvashatók. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában