Második nap

2024.08.18. 12:30

Tűzijátékkal és Jolly koncerttel koronázzák meg az estét

A IV. Zsongorkő Fesztivál keretében augusztus 19-én is színes programokkal várják az érdeklődőket Kővágószőlősre. A rendezvény második napja 12 órakor rajtol, majd 13 órakor a Boros Garage Rally bemutatóját láthatják az érdeklődők.

Czeczon Enikő

A község polgármestere, Sándor Tibor Antal 16 órakor köszöntőt mond, és jelképesen átadja a település kulcsát is. Ezt követően fellép a retRókák együttes, majd kihirdetik a főzőverseny eredményeit, amit egy közös vacsora követ. 18 órakor fellép a Chache Rom hagyományőrző zenekar és táncelőadást mutat be a Shukaripe tánccsoport. 

Az est sztárvendége Jolly lesz, aki 19 órakor ad fergeteges koncertet. 20 óra 30 perckor ünnepi tűzijátékozás lesz, majd a fesztivál sátorban a lemezeket pörgeti Gemini, C-Ko és Somy, a napvitrolák alatt pedig az IGI DUO lép fel.  

Mindemellett pedig egész nap lesz légvár, habparty, arcfestés, hennafestés, rendőrségi bemutató, sétakocsikázás lovashintóval, körhinta és elektromos quad is.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában