Amy Winehouse visszatér!

2024.07.09. 10:00

A korunk egyik legjelentősebb művészéről szóló film újra látható nagyvásznon

A pécsi Apolló Mozi előszeretettel vetít le nyáron olyan alkotásokat, amelyeknek már megvolt a premierje. Ebben az a jó, hogy akik lemaradtak, és még streaming szolgáltatón sem nézték meg az alkotást, azok nagyvásznon láthatják először (még ha megkésve is). Július 9-én ilyen film megy majd, a Back to Black, amit délután 6 órakor tűznek műsorra.

Czeczon Enikő

Fotó: Kraft74

A Sam Taylor-Johnson rendezésében készült film páratlan betekintést nyújt abba, hogyan vált Amy Winehouse egy csapásra híressé, és hogyan jelentette meg úttörő albumát, a Back to Blacket. A történéseket, a nőt a jelenség mögött, valamint a kapcsolatot, ami minden idők egyik leglegendásabb lemezét inspirálta, a fiatalon elhunyt énekesnő szemszögéből mutatja be.

Amy Winehouse-t korunk egyik legjelentősebb művészeként tartják számon, aki több mint 30 millió lemezt adott el világviszonylatban, és jelenleg is több mint 80 millió streamet produkál havonta. A Back to Black lemez világsztárrá tette Amy-t, akkor rekordnak számító öt Grammy-díjat nyert, köztük az év lemeze címet, és az év dalát, a Rehab című slágerrel.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában