Színes programok

2024.06.29. 10:30

Pécsbányán méltón köszöntik a nyarat szombaton

Változatos programokkal készül a Pécsbányai Közösségi Ház június 29-én délután 2 és este 8 óra között a Rokonália 2024 - Nyárköszöntő rendezvény keretében.

Czeczon Enikő

Az esemény délután 2 órakor nyílik meg, és ekkor lesz lehetőség leadni a piteversenyre készített édességeket. Ezt követően, délután 3 órakor Nyári terveim címen nyílik kiállítás a Pécs-keleten iskolába járó gyerekek alkotásaiból. A megnyitón adják át a jutalmakat és a díjakat a rajzokat készítő diákoknak.  

Délután fél 4-kor kihirdetik a sütiverseny díjazottjait, majd 4 órakor a Baba Ligetben lesz lehetőség heverészni, mondókázni és dalolászni. Öt órakor pedig érkezik a Bohóc Brigád, akik Átutazók című műsorukat adják elő. Őket követően a Chache Rom és a Dzsászti Énekstúdió, valamint Eroo nyújt zenei kikapcsolódást.  

Az esemény kísérőprogramjai között szerepel légvár, kézműves foglalkozások, Emerald Crew - nyári tábor előzetes, arcfestés, társasjátékozás, de lesz lehetőség adományozni, nyár-totót kitölteni, zsákbamacskát vásárolni, sportolni a sportmezőn.

Részeletek a nyárköszöntő nap Facebook-eseménynél olvashatók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában