Közös futás

2024.06.23. 20:15

Hangol a Rozé fesztivál ünnepi pillanataira Villány

Július 12-13-án rendezik meg Villányban a Rozé fesztivált. Az első nap, péntek este fellép a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar, akit két vendégelőadó, Manuel és a Wellhello követ.

Mohay Réka

Szombaton idén is sor kerül közös futásra, szépségversenyre, de népdalcsokrot és további koncerteket is hallhatnak a látogatók. Fellép ugyanis a Don’t Stop the Queen, a BSW és Lotfi Begi, de különleges, nemzetközi sztárfellépő is érkezik, Pablo Reyes, a Gipsy Kings együttes alapító tagja személyében, aki a legendás latinos ritmusokat játszó banda dalaiból adja elő az örökzöld slágereket a közönség számára.

Bár Villányban az időjárás miatt a szabadtéri mozizás elmaradt szombaton a Diófás téren, a Fröccs Mozi alkalmak a nyár folyamán további alkalmak során várják majd a kikapcsolódni, borozni, nassolni és közös, szabadtéri filmélmégyben részesülni kívánokat. Erre legközelebb június 29-én az Encanto című animációs vígjáték társaságában kerülhet sor.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában