Két helyszínen is szurkolhatunk

2024.05.12. 10:30

A hallgatók és a szurkolók egy nagy PTE-s feliratot alkotnak, és együtt integetnek az élő közvetítésnek

A Tour de Hongrie kerékpáros körveseny nemcsak érinti Pécset idén, hanem a befutó is a Mecsek lábánál lesz. Ebből az alkolomból a Pécsi Tudományegyetem is készül a versenyre. Május 12-én a Széchenyi téren és Szigeti úton is szurkolói sátrakkal, látványos programokkal várják az érdeklődőket.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: LovetheLifeyouLive

A Tour de Hongrie befutó napján két helyszínen is szurkolhatnak az érdeklődők. A Széchenyi téren élőben közvetítik a versenyt, és sok játékos programmal és ajándéktárggyal is készül a PTE. Ezen a napon fellép a PTE Brass Band, és a PTE Cheerleading Szakosztálya, sőt az egyetem kabalaállata, az EHÖK Tigris is meglátogatja a teret.

A PTE Szurkolói Zóna a Fogászati Klinika előtt állomásozik majd, ahol közvetlen közelről drukkolhatnak az érdeklődők a versenyzőknek, és itt is sok közösségi programmal és ajándéktárggyal készül az egyetem. 

A Széchenyi téri zóna 12 óra 55 perckor nyílik meg, míg a Szigeti úti 14 órakor. Utóbbi helyszínen az első kör 15 óra 10 és 15 óra 22 perckor fut be, amit egy látványos PTE-s flashmob köszönt majd. A hallgatók és a szurkolók egy nagy PTE-s feliratot alkotnak, és együtt integetnek a versenyzőket követő élő közvetítésnek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában