Sokat tett a közösségért

2 órája

Idősbarát polgármester díjat kapott Mayer István

Október 12-én, szombaton Villány polgármestere vehette át az „Idősbarát polgármester” díjat és az ehhez tartozó oklevelet a Villányi Művelődési Házban. Mayer István az elismerést a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetség Baranyai Szervezete jóvoltából nyerte el.

Mohay Réka

Mayer István, Villány polgármestere kapta 2024-ben az „Idősbarát polgármester" díjat

Forrás: Villányi Művelődési Ház

A nyugdíjas szervezet minden évben az idősügy területén végzett kiemelkedő tevékenységért ítéli oda az „Idősbarát polgármester” elismerést egy település vezetőjének, ezúttal Mayer István lett a díjazott, aki a szervezet megalakulásának 35 éves jubileuma alkalmából a Villányi Művelődési Házban megrendezett ünnepségen vehette át a megtisztelő elismerést.

Mayer István idősbarát polgármester Villány
Mayer István „Idősbarát polgármester" elismerésben részesült
Forrás: Villányi Művelődési Ház

Az eseményen Tompos Tiborné, a villányi nyugdíjas klub vezetője méltatta Mayer Istvánt. Beszédében kiemelte, a polgármester számos törekvésével támogatta az idősek közösségét. Példaként említette, hogy a COVID-járvány idején Villány logójával ellátott arcmaszkokat juttatott el az idősekhez, illetve, hogy minden évben helyszínt biztosít a nyugdíjas klub rendezvényeinek a Művelődési Házban.

 

Mayer István sokat tett az idősekért

Tomposné hozzátette, hogy Mayer István mindig nyitott volt a közösség kéréseire, például amikor egy új konyha kialakítását javasolták, rögtön támogatta a kezdeményezést. 
Mint a díjátadón elhangzott, a polgármester nemcsak figyelmet és támogatást nyújtott, de folyamatosan dolgozik azon, hogy az idősek jól érezzék magukat a városban, így a díj elnyerése méltó elismerése annak a munkának, amit Mayer István az idősügy terén tett Villányban.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában