Állatvédelmi témák

2 órája

Újra óvodában szerepeltek a kisállatok

Újabb állomáson tartott állattartásra érzékenyítő foglalkozást az Esély az Esélyteleneknek Kutyamentő Egyesület, október 10-én a kisállatok a Komló Városi Óvoda Kökönyösi Tagóvodájába látogattak el.

Jusztin Levente

Az Esély az Esélyteleneknek Kutyamentő Egyesület aktuális projektjeként az óvodákat járva tanítja meg már fiatal korban a gyerekeknek a kisállattartással járó fontos tennivalókat, tudnivalókat. Október 10-én tartott a Komló Városi Óvoda Kökönyösi Tagóvodája ehhez kapcsolódó napot, ahol a kutyamentők munkatársait tárt karokkal várták.

kisállat
A kisállatokkal foglalkoztak az ovisok Komlón
Fotó: M. Á.

Kisállatokkal foglalkoztak az elmúlt hetekben

Az ovisok a sok beszélgetésből megtudhatták, hogy mire kell figyelmet fordítani, ha háziállatot tartunk. Állatvédelmi témában több feladatot is megoldottak közösen a csoportok. A mókás és oldott hangulatot Drazsi és Luca kutyus, valamint Frici macska biztosította. Az óvodások külön készültek az eseményre, hisz a szülők és a nevelők támogatásával adománycsomagot gyűjtöttek az állatvédők számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában