Különös ünnep

2 órája

Rémséges édességek várnak a sellyei halloweeni asztalon

Október 31-e egyre több ember számára szól a bulizásról, rémisztő jelmezekről, csokiról és cukorkákról. A halloweeni rendezvények a kicsik és nagyok között is népszerűek.

Tóth Viktória

Sellye Város Önkormányzata a Sellye Kommunális Kft.-vel együttműködve tart halloweeni rendezvényt. Az immár hagyományos felvonulás a Köztársaság térről indul aznap 17.30-kor, majd a Sellye Városi Termálfürdő előtti térig vezet. Mint arról korábban hírportálunkon is beszámoltunk, lesz körhinta, cukorkák, ingyenes tea, és a bátorság labirintusát is ki lehet próbálni. Az 5 állomásból álló verseny ügyességi- és bátorságpróbával lesz tarkítva, s azok, akik végigmennek az 5 állomáson ajándékban részesülnek.

halloween, édesség
Halloween alkalmából a süteményes is lehetnek rémségesek (illusztráció)
Fotó: MW

A halloweeni rémséges sütiverseny

A résztvevőket a helyszínen fenséges ízű és rémséges kinézetű sütemények fogadják majd, melyhez amatőr cukrászok jelentkezését várják. Az elkészült finomságokat október 31-én 14 és 16 óra között lehet leadni a strand előtti téren. A szervezők kérik, hogy a sütemények kinézete a halloween hangulatát tükrözze és csak otthon készített finomságokat fogadnak el. Az eredményhirdetés a felvonulás után lesz, az 1-3. helyezett értékes ajándékcsomagot kap majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában