Beruházás

2024.09.04. 16:40

Új helyszínen zajlanak majd a próbáik

Még modernebb körülmények között fogadhatják a városba érkező turistákat Szigetváron. Mintegy 1,286 milliárd forint támogatást nyert a város önkormányzata a Gyógyhelyek komplex turisztikai fejlesztése című pályázatban.

Tóth Viktória

A belvárosban (Széchenyi utca 11/A ) épült fel az a rekreációs központ, mely a pályázat központi elemét képezi. A vendégfogadó épület és park kulturális, művészeti rendezvények, fesztiválok lebonyolítására is alkalmas.

Turisztikai Központ, Szigetvár
A szalagátvágás pillanatai
Fotó: SPSE

Az új épület és park szeptember 1-én nyílt meg. A Turisztikai Központban kapott helyet a Style&Passion Sportegyesület is. Ebben a központban működik tovább a tánciskola, itt fognak próbálni ezentúl. Mint arról Káró-Pandur Petra, az egyesület elnöke beszámolt, az új helyen a gyerekek nagyobb helyen tudnak próbálni, és remélik, hogy tovább folytatódik eredményes szereplésük, bővülnek az eddig elért eredményeik. Egy nagy terasz is a terület részét képezi, s itt van az általuk működtetett kávézó is. A vasárnap délutáni  rendezvény jól sikerült, a szalagátvágás után családi- és gyermekprogramokkal várták az érdeklődőket. A sportegyesület tagjai is bemutatkoztak. A Style&Passion Sportegyesület tagjait legközelebb a Zrínyi Napokon láthatjuk, szeptember 7-én lépnek majd fel 15.15-kor a Zrínyi téren.

Turisztikai Központ, Szigetvár
A Style&Passion Sportegyesület táncosai és kabalájuk
Fotó: SPSE

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában