Segíthetünk

2024.09.15. 16:20

Nemes célért futhatunk Komlón

A Tartsuk Mozgásban Országos Futónap keretén belül jótékonykodhatunk Komlón, szeptember 22-én, a Komlói Bányász sporttelepén. Minden nevező a Duchenne-féle izomdisztrófiában szenvedő gyermekeknek, a velük foglalkozó kilenc alapítványnak segít azzal, ha indul.

Jusztin Levente

Forrás: pixabay

A helyszíni regisztráció délelőtt fél kilenckor kezdődik, minden versenyszám rajtja előtt 15 perccel zárul a nevezés. A kategóriákra bontott versenyszámok sora 9.45-kor indul fél kör futással, majd negyedóránként indítják a különböző etapokat. A legnagyobb táv 2000 méteres, ez 10.45-kor indul. A korcsoportokat, illetve külön a férfi és női indulók közül a dobogósokat díjazni fogják, ők a tavaszi országos döntőre is kvalifikálják magukat.

A futóverseny azonban nyilván többről szól, mint a helyezésekről. A közös futással azt szeretnék megmutatni a szervezők, hogy együtt könnyebben eléri mindenki a célját: amit egyesével nehezen tudnánk leküzdeni, azt egy közösség tagjaként sikerülhet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában