Tűzijáték is volt

2024.09.02. 08:20

Fergeteges hangulatban teltek a Bányásznapok

Wald Kata

Idén is fergeteges sikert arattak a Komlói Bányásznapok rendezvényei - a szombati 15 perces, rendkívül látványos tűzijátékot tapssal ünnepelte a közönség, hömpölygött a tömeg a buszpályaudvar és a Városháza közötti rendezvényhelyszínen. A Sportközpont mögötti terület igazi vidámparkká alakult erre a pár napra, az Eszperantó tér is minden este megtelt. Nótár Mary, Pápai Joci, Edda, Deák Bill Gyula - ők voltak az idei sztárfellépők.

Komló az idei Bányásznapokon ünnepelte városi rangra emelésének 73. évfordulóját. A program augusztus 30-án, pénteken a Bányász Emlékműnél koszorúzással vette kezdetét, majd a Színházban ünnepi testületi ülést tartottak, ahol az idei év kitüntetettjeit és díjazottjait is köszöntötte a város. 

A Komlói Bányásznapok szerves részét képezi a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület által rendezett gasztronómiai program, az Ízek utcája, amelyet immár 17. alkalommal szerveztek meg - a versenyt idén a Nagycsaládosok Komlói Egyesülete által készített csülökpörkölt nyerte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában