Erre figyeljen!

2024.09.06. 08:40

Az útépítések, felújítások jelentik ma az akadályt a közlekedésben

Bama.hu

Útépítés zajlik az M6-os autópályán, 

- Százhalombatta térségében, azonban a terelés megváltozott. A Budapest felé vezető oldalon, a 27-es és 23-as km között mindkét sávot lezárták, most csak a leállósáv járható. Ezzel egyidőben, a 25-ös km-nél fekvő Százhalombatta észak csomópont le- és felhajtó ágát is megnyitották a főváros irányába. 

- a Budapest felé vezető oldalon a 70-es Dunaújváros-centrum csomópontnál a le-, és felhajtóágakat, valamint lezárták a Dunaújváros benzinkutas pihenőt, mert az oda kivezető ágat is lezárták burkolatfelújítás miatt. A terelőutat a 6-os és a 62-es főutak igénybe vételével az autópály

Dunaújváros-észak csomópontja felé jelölték ki. A főváros felé a legközelebb tankolni a 31-es km-nél levő Keresztúri pihenőben lesz lehetőség. 

A 6-os főúton, 

- Bonyhád és Kakasd között, a 153-as km-nél aszfaltoznak. Jelzőőrök irányítják a fogalmat. 

- Pécsett a 65-ös főúti, a Komlói út kereszteződésénél, a buszpályaudvar előtti szakaszon, a városból kifelé vezető oldalon aknafedő lapokat cserlének, ezért hétfőig lezárták a külső sávot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában