Akadályok

2 órája

Akad elég kerülgetni való a térségünk útjain

Bama.hu

Az M6-os autópályán, - Pécs irányába, Százhalombatta térségében burkolatfelújítási munkák kezdődtek, ezért mindkét sávot lezárták. A 26-os és 29-es km között a forgalmat az ellenkező oldal belső sávjára terelik át, míg a Budapest felé tartók csak a külső sávot használhatják. 

- új terelés épült ki Iváncsa közelében. A 45-ös és a 40-es km között a főváros felé vezető sávokat lezárták, a forgalmat átterelték a Pécs felé vezető oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható.  

- Pécs irányába, Adony térségében is aszfaltoznak. Az 51-es és 52-es km között csak a belső sáv járható. 

- Dunaújváros térségében, a 72-es és a 69-es km között a Budapest felé tartókat terelik a belső sávba szintén aszfaltozás miatt.  

Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya felé vezető oldalt lezárták aszfaltozás miatt a 17-es és a 12-es km között. A Pécs felé vezető oldalon irányonként egy sáv járható. 

Baranya vármegyében, az 56-os főúton, Bár település belterületén, a 40-es km-nél az árvízi helyzet miatt félpályás korlátozást vezettek be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában