Már Kertvárosban is

2024.08.09. 12:30

Új helyszínen tartanak bababörzét

Tóth Viktória

Fotó: Laufer László

A Pécsimami Közhasznú Egyesület és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. börzéi igen népszerűek a pécsi és környékbeli családok körében. Ezeket fedett helyszínen, a pécsi Uránvárosi Piac épületében szokták tartani. Több száz méternyi baba- és gyerekholmi, játékok vásárolhatóak meg itt a bolti ár töredékéért. A következő börzére nem kell már sokáig várnunk, szeptember 1-én délelőtt 9 órától tanévkezdő baba-gyerek, szeptember 8-án őszi kamasz-felnőtt, október 13-án pedig őszi baba-gyerek börzére hívnak. Az év zárásaként november 10-én télköszöntő baba-gyerek, december 8-án pedig karácsonyváró baba-gyerek-kamasz-felnőtt vásárra várnak.

Újdonság azonban - mint arról a Pécsimami beszámolt -, hogy szeptember 15-én egy másik helyszínen is börzézhetnek a családok. Kertvárosban, a megújult Diána Piacon 14 és 17 óra között lesz baba- gyerekholmi- és játék börze. Mint ahogy a honlapon fogalmaztak, ha jól sikerül az esemény folytatni fogják Kertvárosban. A börzéket ugyanazokon a napokon délelőtt Uránvárosban, délután pedig Kertvárosban fogják megtartani, így sokkal több embernek tudnak majd árusítási lehetőséget biztosítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában