Nagy kaland

2024.08.19. 11:30

Pécsre is ellátogattak a táborozó diákok

Tini táborban voltak a kisdiákok Bonyhádon, a Solymár Imre Városi Könyvtárban. A több mint húsz fiatal érdekes és tartalmas elfoglaltságokkal tölthette idejét, amelynek része volt egy pécsi látogatás is.

Bama.hu

Dombai Szilvia Európa ízeivel is megismertette a táborlakókat

Fotó: beküldött fotó

Schnell-Nagy Erika, az intézmény igazgatója a teol.hu-nak elmondta, hogy a táborlakók hétfőn az Egészségfejlesztő Iroda munkatársaival készítettek fagylaltot, délután pedig virágot ültettek és kaspót festettek. Másnap Dombai Szilvia, az Europe Direct Tolna tájékoztató központ vezetője a nyári utazással kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról, az okoseszközök biztonságos használatáról beszélt, majd gasztronómiai körutazással hozta közel a jelenlévőkhöz az Európai Unió tagországait. Szerdán a csoport Pécsen, a Rejtélyek Pincéjében próbálta ki a szabadulószobát. 
Baloghné Pálffy Margit csütörtökön érkezett a táborba illóolajokkal és gyógynövényekkel. Ugyanezen a napon Illésné Kvéder Margit a tojásírás tudományába engedett betekintést, gyakorlati foglalkozás keretében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában