Útépítés

2024.08.31. 08:40

Lezárták az autópálya egyik oldalát, egy szakaszon csak egy-egy sávon halad a forgalom

Bama.hu

Útépítés zajlik az M6-os autópályán, 
- Százhalombatta térségében, azonban a terelés megváltozott. A Budapest felé vezető oldalon, a 27-es és 23-as km között a külső és a belső sávot is lezárták, a forgalom a leállósávra van irányítva. Jó hír azonban, hogy a 25-ös jelű Százhalombatta észak csomópont le- és felhajtó megnyitották a főváros irányába. 
- Burkolatfelújítás miatt lezárták az M6-os autópálya, a Pécs felé vezető oldalát az 56-os és a 61-es km között Adony/Perkáta és Kulcs/Rácalmás csomópontok között. A forgalom a Budapest felé vezető oldalon, egy-egy sávon halad. 

A balatoni komp az utószezoni menetrend szerint közlekedik. Szántódrévből 7:00-tól 21:00-ig, Tihanyrévből pedig 7:15-től 21:15-ig jár félóránként. 

A kamiontilalom ezen a hétvégén a hőségriadó miatt változik! Szombaton, 15 órától 22 óráig tilalom lesz, majd 22 órától vasárnap 6 óráig lehet közlekedni, illetve 6 órától 22 óráig ismét érvényben lesz a kamionstop!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában