Adótraffipax

2024.08.05. 12:30

Kürtöskalácsot is kóstolnak a héten az ellenőrök

Bama.hu

Forrás: MW

Fotó: Szakony Attila

A NAV baranyai munkatársai augusztus 5. és 11. között kedden Pécsett, a Pláza vendéglátóhelyeit, szerdán szintén Pécsett, a kürtöskalács-árusokat, csütörtökön Mohácson az optikai üzleteket, valamint a hét minden napján a vármegyében árusító szezonáliszöldség- és gyümölcskereskedőket ellenőrzik.  

A revizorok megjelenésére számíthatnak továbbá „Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál - Abaliget”, illetve a „Siklósi Várfesztivál” árusai is.  

Az ellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését, a jövedéki termékek értékesítését, valamint a forgalmazott áruk eredetét is.

A vármegye ipari parkjaiban és nagykereskedelmi bázisain a hét bármely napján megjelenhetnek a hivatal munkatársai, ahol a dolgozók bejelentését, és a foglalkoztatás egyéb szabályainak a betartását ellenőrzik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában