Jól ismeri Kertvárost

2024.08.03. 15:43

Kővári János a szükséges ajánlások többszörösével indul az időközi választáson (videó)

Mint arról korábban hírt adtunk, az Összefogás Pécsért Egyesület, a KDNP és a Fidesz alkotta szövetség jelöltjeként Kővári János indul Pécsen, a kertvárosi 15. választókerületben szeptember 22-én tartandó időközi választáson.

Mohay Réka

A politikus, amint arról lapunkat tájékoztatta, augusztus 3-án, szombaton 13 óra után pár perccel leadta a jelöltséghez szükséges ajánlásokat. Kővárinak néhány óra leforgása alatt az előírt ajánlásszám többszörösét sikerült megszereznie, így immár hivatalosan is ő lesz a polgári szövetség jelöltje

A hírt a közösségi oldalán is megosztotta:

Az összefogás máris sikeres Kertvárosban. Alig pár óra alatt összegyűjtöttük a szükséges ajánló aláírások többszörösét a kertvárosi időközi választásra. Köszönöm, Barátaim! 

– fogalmazott a képviselőjelölt.

Kővári János jól ismeri a kertvárosi választókerületet

Kővári János már a jelöltség bejelentésekor kiemelte, tervei között szerepel a körzetben az infrastrukturális fejlesztések folytatása, a panelprogram újbóli elindítása, valamint a közösségi terek és épületek megújítása.

Igazán pozitív tapasztalat volt azzal szembesülni, hogy bár itt vagyunk nyár közepén, ráadásul szombaton, mégis, mindenhol, ahol jártunk, rendkívül kedves fogadtatásban részesültünk, és örömmel nyugtázták azt, hogy indulok a körzetben. Ez egy nagyon nagyfokú bizalmat jelez, amit szeretnék azzal meghálálni Kertvárosban, hogy, amennyiben megválasztanak, folytatom azt a munkát, amelyet korábban parlamenti képviselőként elkezdtem. Ekkor felújítottunk több iskolát, óvodát, bölcsődét, közösségi házat, játszóteret és utakat. Ezt a típusú munkát szeretném végezni jövőben is.

– hangsúlyozta Kővári János hírportálunknak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában