Útinfó

2024.08.06. 08:40

Kedden is útlezárások nehezítik meg az autósok életét Pécsen

Bama.hu

Az M6-os autópályán

- A főváros felé a 39-es km-nél a Fácános pihenő még nem használható. 

- Az 59-es és a 64-es km között Villány felé a külső és a leálló sávot, Budapest irányába pedig a leálló sávot kerítették el a forgalom elől. A 61-es km-nél lévő Kulcs/Rácalmás csomópontot mindkét oldalon lezárták, aszfaltozás miatt. Kerülni az 55-ös km-nél az Adony /Perkáta csomópont, vagy a 67-es km-nél a Dunaújváros-észak/Mezőfalva/Sárbogárd csomópont felé lehet. 

- A déli szakaszon, az 57-es főúti csomópontnál, a 188-as és a 190-es km között burkolati jeleket festenek, Villány felé a belső sávot lezárták. A főváros felé ugyanitt a külső sávot kerítették el a forgalom elől, aszfaltozás miatt. 

- A Villány felé vezető oldalon, a 164-es „A” alagutat és a 167-es „B” alagutat munkavégzés miatt lezárták. A forgalmat a főváros felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. 

A 6-os főúton:

- Pécsett, a 195-ös km-nél megsérült egy aknafedlap, a Szigetvár felé vezető oldalon egy sávot lezártak. 

- Szintén a városban, a 201-es km-nél burkolatfelújítás zajlik, a belváros felé vezető oldalon a külső sávot lezárták. 

Az 58-as főúton:

- Pécsen, az 1-es km közelében csatornáznak, a Harkány felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelték át, irányonként egy-egy sáv járható.

A 66-os főúton:

- Az 1-es km-nél, Pécsen csatornatisztítási munkákat végeznek, ezért mindkét irányban a külső sávot elkerítették.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában