Zrínyi Napok

2024.08.28. 19:15

Elhunyt sportolókra emlékeznek a rendezvényen

Tóth Viktória

Fotó: Paul shuang

Hamarosan elkezdődik a Zrínyi Napok, Szigetvár egyik legismertebb és legnépszerűbb rendezvénye. Szeptember 5-8. között megemlékezésekkel, hadijátékokkal, hagyományőrző programokkal és koncertekkel várják a helyieket és a városba érkezőket. Szeptember 7-én egy különleges, bensőséges programelemmel is készülnek. Aznap 16 órai kezdettel emlékmérkőzést játszanak a szigetvári elhunyt sportolókért a Ferencváros öregfiúk ellen a városi sportpályán. 

Mint ahogy arról a város honlapján is beszámoltak, a meccs előtt dr. Vass Péter polgármester mond beszédet, majd dr. Rosner Zsolt plébános celebrál egy imát az elhunyt sportolók lelki üdvéért. Az öltöző felőli oldalon pedig kialakítanak egy emlékfalat, ahol le lehet róni a kegyeletet, a falon lehetőség lesz akár fényképek vagy szöveges felsorolások elhelyezésére is. Az ima végeztével pedig lehetőség lesz ezen a helyszínen az emlékgyertyák meggyújtására is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában