Gratulálunk!

2024.07.23. 13:40

Íme a 2023/24-es tanév színötös tanulói Baranyában

Bama.hu

Idén is bemutatjuk a színötös tanulókat. Galériánk a cikkben található!

Forrás: Shutterstock

Fotó: stockfour

A bama.hu és a Dunántúli Napló idén is meghirdette a Szín5ös kampányt, hogy bemutassa azokat a Baranya vármegyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös osztályzat sorakozik és eredményüket vállalva, a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra.  

A jelentkezési határidő már lejárt, most bemutatjuk a beérkezett képeket. Több tucat diák és szülei jelentkeztek az idei Színötös pályázatra, szerte Baranyából. Öröm volt végignézni a csillogó tekinteteken, a vidám mosolyokon és az élettel teli gyermekarcokon. A képeket két cikkben közöljük, kérjük, látogasson vissza később is!

A SZÍNÖTÖS TANULÓK AZ ALÁBBI GALÉRIÁBAN TEKINTHETŐEK MEG!

Biztosak vagyunk abban is, hogy ettől sokkal több kiválóan teljesítő diák van a vármegyében, őket arra bíztatjuk, hogy legközelebb ők is küldjék el képeiket a Szín5ös tablónkba.

Köszönjük az érdeklődést, hogy megosztották velünk örömüket, köszönjük a jelentkezéseket, idén is büszkék vagyunk a vármegye diákjaira!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában