Nyári egyetem a Földrajzi és Földtudományi Intézetben

2024.07.14. 14:40

Remek lehetőség a szakmai fejlődésre

Sikeresen zárult a Társadalomföldrajzi és Urbanisztikai Tanszék által 2024. június 30. és július 6-a között szervezett Nyári Egyeteme, ami a kisvárosok témakörét járta körül. 25 hallgató, 10 különböző országból érkezett, hogy megismerje a magyar kisvárosokat és Pécs környékét.

Bama.hu

Forrás: Univ Pécs

A kar honlapja számolt be arról, hogy hét ország huszonöt hallgatója és hat vendégoktató vett részt a GEOREGNET hálózat nyári egyetemén a PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézet szervezésében. 

A diákok számos kiránduláson, előadáson és különböző programokon vehettek részt; Pécs mellett Mohácsra, Siklósra és Harkányba is ellátogattak. A szervezők úgy gondolják, a nyári egyetem nem csak egy remek lehetőség a szakmai fejlődésre, de fellendítheti a programban részt vevő intézmények közötti hallgatói és oktatói mobilitást és alapul szolgálhat egy szorosabb szakmai kooperációnak is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában