Kacaj

2024.07.30. 19:52

Koncerttel jótékonykodik a zenekar

Jusztin Levente

Hiába a sűrű menetrend a Kacaj zenekar számára, szombaton egy nemes célért lépnek színpadra tagjai Magyarhertelenden a fürdőben. A hétvége során Monostori Ádám számára gyűjtenek a fürdőben, aki izomdisztrófiával küzd. A zenészek számára nem volt kérdés az, hogy segítsenek fiatal rajongójuknak ilyen módon. Ők is, a szülők és a strand vezetői sok érdeklődőre számítanak szombatra, viszont az egész hétvége során koncertekkel fogják segíteni Ádit.

Pénteken kezdődik meg a jótékonysági sorozat, 2-án Dj Dominique fogja a medencében pihenőket felpezsdíteni este hat és tíz óra között. A Kacaj 3-án este hat órakor fog a húrok közé csapni, majd este kilenc órakor vízi tűzijáték színesíti a programot. Vasárnap délután Dj Öcsi és Dj Simi keveri a lemezeket.

A Kacaj zenekar csütörtökön Esztergomba utazik, majd másnap Panyolán zenél. Onnan érkeznek a srácok, így körülbelül ezer kilométer megtétele után fognak a fürdőben játszani. A Kacaj a Legyél Ádám Reménye Alapítvány meghívására érkezik Magyarhertelendre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában