Kertmoziban élvezhetik kedvenc filmjeiket

2024.07.12. 08:20

A nagykozári kertmoziban élvezhetik kedvenc filmjeiket

Tóth Viktória

A Nagykozárért Alapítvány által szervezett kertmozi igen népszerű

Fotó: Radivojevics Dávid

A Nagykozárért Alapítvány filmklubja a nyári hónapokban is folytatódik kertmoziként, ahol családi filmekkel várnak mindenkit, a Pro Fili Alapítvány támogatásával. A programot kéthetente, szombatonként tartják meg a Cafe BramaSole Nagykozár otthonkávézó és lakásétterem teraszán, az egész családot, minden korosztályt várnak, a filmeket is úgy igyekeznek kiválasztani, hogy mindenki számára szórakoztató legyen. Klasszikus filmek, animációs alkotások szerepelnek a repertoárban, a vetítés előtt szavazással választhatnak a nézők.

Az alapítvány rendezvényeinek szervezésében segítségükre van a nagykozári védőnői szolgálat és Kéri Nagy Éva védőnő is. Augusztus 2-án például anyatej világnapi programot tartanak a védőnők segítségével. Különböző kiállítókkal, bemutatókkal készülnek. Radivojevics Dávid, a Nagykozárért Alapítvány elnöke tájékoztatott, hogy változatos rendezvényekkel készülnek az őszre is, a programnaptár összeállítása még folyamatban van, de a halloween-t, mikulásváró rendezvényt, adventi vásárt, szilveszteri teadélutánt mindenképp szeretnék megtartani.

Az idei év elején számoltunk be róla hírportálunkon, hogy a Nagykozár és Pécs-Újhegy közötti útszakaszon való gyalogos közlekedés az alapítvány ötletével vált biztonságosabbá. A Látni és látszani kampány keretében láthatósági zászlókat helyeztek ki az útszakasz elejére és végére, ezzel segítve a közlekedőket. Ám azóta több zászló is eltűnt, ezek pótlása is folyamatban van, s arra kérik azokat, akik esetleg eltulajdonították a zászlókat, hogy vigyék vissza azokat a helyükre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában