Egymillió Találkozás Napja

2024.06.08. 17:00

Hoppál Péter Komlón indította a napot

Az „Egymillió találkozás napja” a szombat – ennek jegyében beszélgetés vált beszélgetést a politikusok és a szavazópolgárok között. Hoppál Péternek például szombat délelőtt Komlón volt jelenése.

Bama.hu

Forrás: Hoppál Péter Hivatalos Facebook Oldala

Bár a fentiekben délelőttöt írtunk, helyesebb lett volna kora reggelt – az országgyűlési képviselő ugyanis már fél hétkor „szolgálatba helyezte magát”. Egészen konkrétan Komlón, hogy támogassa Polics József polgármestert.

Ahogy lapunkban már korábban megírtuk, szombat az “Egymillió Találkozás Napja”, amikor 50 ezer aktivista, és a kormánypárt politikusai egymillió embert keresnek fel a vasárnapi győzelem érdekében – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az M1 péntek esti műsorában.

Hoppál Péter két élménnyel is gazdagodott Komlón: reggel a piacon „összefutott” Dobrev Klárával, később (egy régi álmát valóra váltva) a Brokkoli nevű zöldségesnél beállt a pult mögé, és segített az ott dolgozóknak. 

Magyarországon egyetlen olyan politikai szereplő van, a Fidesz-KDNP, amely következetesen, két éve békepárti álláspontot képvisel, és a választás után is ezt fogja képviselni az európai döntéshozatalban. A Sorosék által kilóra megvett dollárbaloldal azonban háborúpárti. Azért háborúpártiak, mert ezt várják el tőlük a háborún nyerészkedő finanszírozóik. Ma, az Egymillió Találkozás Napján ezt mindenkinek el kell mondanunk: meg kell állítani őket! Szavazzunk a békére! Szavazzunk a Fideszre!

 – írta a politikus közösségi oldalán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!