Nincs visszaút

2024.05.13. 22:00

Feljelentetést tett Hoppál Péter a túlárazott zebrák miatt

Hoppál Péter, Pécs parlamenti kéviselője a HírTV Napi Aktuális műsorában hétfő este bejelentette: „hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt” feljelentéstt tesz.

Bama.hu

Fájhat Péterffy Attila feje

Fotó: Laufer László

A késő esti műsorban Hoppál Péter egy sor pécsi botrányra felhívta a figyelmet (beszélt például a lakásmutyiról, korrupciós ügyekről, eltitkolt történésekről), rávilágított a jelenlegi polgármester ígéreteire (illetve azok be-nem-tartására), valamint arra is, hogy Péterffy becsapta a pécsieket. Külön megemlítette a várost elborító plakátrengeteget is.

A politikus ezek után tért rá a zebraügyre – amelyről lapunkban már többször is írtunk. Hoppál elmondta azokat a tényeket, amelyeket mi is megírtunk (nevezetesen, hogy iszonyatosan túlárazott zebrák készülnek Pécsett, a hírek szerint csaknem egymillárdba kerül harmincnál valamivel kevesebb zebra kialakítása), majd bejelentette: feljelentést tesz az ügyben.

– Pécs városa nagyjából harminc zebrát fest fel, alakít ki, vagy alakít át nagyjából egy milliárd forintból. Egy zebra 30 millióba kerül, a szomszédos Mohácson viszont 3  millióba. Joggal kérdezik a pécsiek, hogy hová tűnik az egymilliárndnak a kilencven százaléka. Ezért bejelentem, hogy hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést teszek ebben az ügyben - mondta Hoppál Péter.  – Pécsiek tisztán akarnak látni.

Hozzátette: ez lehet a hetedik nyomozás az önkormányzat körül. Szerinte, Péterffy Attilát behálózták Gyurcsány Ferenc végrehajtói, képtelen mást tenni, mint amit diktálnak neki, egy pénzszivattyút működtet. A baloldali városvezetés ezzel foglalkozik, mert ezt mondják nekik Budapestről. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában