Újabb lezárás

2023.09.14. 13:40

Folytatódik a közművek fejlesztése, ezúttal a Huszár utcában (térkép)

Folytatódnak a víziközmű-fejlesztési munkák, ezúttal a Huszár utcában.

Bama.hu

Fotó: Bujdos Tibor

A fejlesztés során a Huszár utca és a Mezőszél utca déli ági kereszteződésében egyedi aknák fenékelemeit helyezik el. Az utca szűk keresztmetszeti adottságai miatt a kivitelezés csak teljes szélességű útlezárás mellett végezhető.

Szeptember 18-án, hétfőn 9 órától szeptember 22-én, pénteken 16 óráig teljes szélességben lezárják a Huszár utca és a Mezőszél utca kereszteződését, a Huszár utca 1-es számnál. A Huszár utca a lezárás idején zsákutca lesz mind északi, mind déli irányból. A Huszár utca déli szakasza (az 1-es számtól délre) és a Móré Fülöp utca csak az Athinay út irányából érhető el, illetve csak a 6-os út irányába lehet elhagyni a területet.

A Mezőszél utca csak a Huszár utca északi irányából a Szigeti út felől közelíthető meg. A Mezőszél utca zsákutca lesz, a déli szakaszon, az 5. és 13. szám között a zsákutca miatt kétirányú lesz a forgalom ideiglenesen.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában