Elkerülhető

2024.08.27. 17:00

Kiberprevenciós tanácsadás: még mindig sokan válnak online csalások áldozatává

Czeczon Enikő

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság ingyenes kiberprevenciós tanácsadást tart augusztus 29-én a régió több településén is délután 3 és 6 óra között. A rendőrség kollégái minden lehetséges fórumon igyekeznek felhívni az emberek figyelmét az online csalások veszélyeire, ennek ellenére sajnos még mindig sokan válnak áldozattá.

A rendőrség és együttműködő szervezeteinek munkatársai ennek apropóján személyre szabott kiberprevenciós tanácsadással várják az érdeklődőket az alábbi helyszíneken: Pécsi Kulturális Központ Uránvárosi Művelődési Ház (Pécs, Radnóti Miklós u. 8. szám); Kozármisleny Művelődési Központ (Kozármisleny, Pécsi u. 1. szám); Pécsvárad Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum (Pécsvárad, Kossuth Lajos u. 31. szám); Bóly Polgármesteri Hivatal (Bóly, Rákóczi u. 3 - 5. szám); Kézfogás Egyesület (Nagytótfalu, Rákóczi utca 30. szám); Szigetvári Gyógyfürdő (Szigetvár, Tinódi Sebestyén u.1/1. szám). 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában