Oldalára borult egy autó

2024.07.17. 08:11

Baleset történt az M60-as autópálya pécsi felhajtójának közelében

Czeczon Enikő

Fotó: Bilanol

Információink szerint baleset történt szerda délelőtt az M60-as autópálya pécsi felhajtója közelében, az 578-as főúton, a 7-es és 8-as kilométerszelvény között. Az eset során két személyautó ütközött össze.

A baleset következtében az egyik jármű az árokba csúszott, és az oldalára borult. A helyszínre kiérkeztek a pécsi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a gépkocsit. 

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A balesettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítés

A rendőrség úgy tájékoztatta hírportálunkat, hogy Pécs felől Újpetre irányába közlekedett egy személyautó, amelyben ketten ültek. A jármű előtt haladt egy másik autó, amelyben négyen foglaltak helyet. Az utóbbi személygépkocsi lassított, majd megkezdte a balra kanyarodást, de a hátul haladó autós ezt későn észlelte, aminek következtében a bal elejével eltalálta a kanyarodást megkezdő autó jobb hátulját. Ennek eredményeképpen az elöl haladó jármű áttért a másik sávba és lesodródott az útról.

Úgy tudjuk, a baleset során mind a hat személy könnyebb sérülést szenvedett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában