Időjárás

2 órája

Kellemes napsütéses idővel kezdődik a hét

Bama.hu

Forrás: MW

Fotó: Szendi Péter

Az alacsonyszintű felhőzet és a köd néhol csak lassan szakadozik, egy-egy helyen tartósan megmaradhat. Emellett nyugat felől fátyolfelhőzet vonul fel, ami délután szűri, zavarja majd a napsütést. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északias szél főként a Bodrogköz térségében, valamint néhol az Észak-Dunántúlon élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet a tartósabban felhős, ködös részeken általában 14 és 17, míg a naposabb részeken nagyrészt 18, 21 fok között valószínű. Késő estére 7 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Kedd

Az éjjel képződő köd, valamint a terjeszkedő rétegfelhőzet, napközben bár valamelyest zsugorodik, oszladozik, akár nagyobb körzetekben is megmaradhat tartósan. A borult, ködös tájakon szitálás előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul

Szerda

Éjszaka az ország nagy részére kiterjed a rétegfelhőzet, illetve a köd, amely napközben nagyobb területen is makacsul tarthatja magát - napsütésre csak kevés helyen van kilátás. Szitálás a borult, ködös területeken bárhol előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. A csúcsérték általában 12 és 17 fok között valószínű, de ott, ahol hosszabb időre kisüt a nap, akár 18, 19 fokig is felmelegedhet a levegő.

Orvosmeteorológia

Fronthatással nem kell számolni az arra érzékenyeknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!