Várják a jelentkezőket

2024.07.23. 21:00

Tudományos konferenciát tartanak Pécsen

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Matej Kastelic

2005 óta rendezi meg a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága és az MTA Veszprémi Területi Bizottsága a Pannon Tudományos Nap című közös konferenciát. Ez 2024-ben sem lesz másképp. Az eseménynek október 22-én az MTA PAB Székháza - Jurisics Miklós utca 44. - ad otthont.

A rendezvény célja, hogy a dunántúli régióban elért legújabb és legérdekesebb tudományos eredményeket bemutassa.  

A szervezők várják a két akadémiai bizottság területén dolgozó fiatal kutatók jelentkezését a konferenciára. Olyan új eredményeket kell bemutatni, amelyek az utóbbi két évben születtek. Az előadásoknak szakmai részletektől mentesnek, lényeget kiemelőnek, közérthetőnek kell lennie. Azok jelentkezését is várják, akik 2023-ban vagy 2024-ben sikeresen védték meg PhD fokozatukat, s munkájukat szélesebb körben is bemutatnák. 

A jelentkezéseket a PAB területéről (Dél-Dunántúl) a [email protected] email címre, illetve a VEAB területéről (Észak-Dunántúl) a [email protected] email címre várják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!