Eredmények

2024.07.26. 14:40

Ebben az évben is megrendezik a MIK PARTNERS Szakmai Napot

Még 2018-ban indult útjára a MIK PARTNERS Szakmai Nap a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar jóvoltából.

Czeczon Enikő

A rendezvény célja a PTE MIK, valamint kiterjedt partnerhálózatának együttműködéséből származó eredmények bemutatása úgy az oktatás, mint a kutatás-fejlesztés és az ipari innovációs tudástranszfer területén - olvasható a PTE MIK honlapján.  Mindemellett ez a szakmai nap elősegíti a hálózatban részt vevők egymás közötti innovatív együttműködési rendszerét, egyetemi közegbe szervezve a szakemberképzés kihívásait, pályázati aktivitását és kihangsúlyozva a hallgatók munkaerőpiaci elvárásokra való gyakorlatorientált képzésének, felkészülésének fontosságát. Továbbá a MIK eseménye lehetőséget biztosít arra is, hogy a hallgatók megismerjék a kar partnereinek tevékenységét. 

Évről-évre egyre több érdeklődött vonzott a szakmai esemény. Plenáris üléseken, előadásokon vehettek részt a látogatók. A népszerűségnek köszönhetően a kar a rendezvényt 2024-ben is megtartja, amelynek dátuma november 21-e.

Részletekkel hamarosan jelentkeznek a szervezők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!