szentlászló

2018.01.13. 17:00

Pályázati segítség is jött a felújításhoz

Egy sikeres pályázat révén idén korszerűsítik a település polgármesteri hivatalát. Az épület tetőszerkezetét megerősítik, elvégzik a homlokzat hőszigetelését, és a nyílászárók részleges cseréjét is.

Zs. J.

Az akadálymentesített bejáró elkészítése sem maradhat el, az udvar új térburkolatot kap, valamint az épület fűtésének korszerűsítéses is megvalósul napelemrendszer telepítése révén.

A beruházás összköltsége meghaladja a negyvenhét millió forintot, amelyhez Szentlászló önkormányzata több mint negyvenkét millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítése” elnevezésű pályázaton.

A projekt jelenleg az előkészítés szakaszban van, zajlik a közbeszerzési eljárás kiírása és lefolytatása és az elnyert támogatási összeg ötven százalékának megfelelő előleg lehívása. A tervek szerint a polgármesteri hivatal idén nyáron, július harmincadikáig készül el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!