Tündérszépek 2024

2024.07.27. 12:00

Gőzerővel készül a Tündérszépek döntőre a Baranya vármegyei továbbjutó

Gyakorol, edz, diétázik - Schneider Szonja komolyan veszi a felkészülést.

Borsos Zsanett

Fotó: LP

Tizennyolc szépséget fotóztunk le a 2024-es Tündérszépek válogatóban. A rengeteg pályázó közül ők kaptak esélyt arra, hogy elnyerjék a szépségverseny koronáját, és persze a mesés díjakat. A döntőbe sajnos csak egy lányt választhatott ki a zsűri, ami nem volt egyszerű, hiszen jobbnál jobb képsorozatok születtek a gyönyörű hölgyekről.

Schneider Szonja jutott a Tündérszépek 2024 döntőjébe
Schneider Szonja jutott a Tündérszépek 2024 döntőjébe
Fotó: LP

Szonja jelenleg a Pécs Tudományegyetem Közgazdaságtudományi kar hallgatója. Nem olyan rég jött haza Barcelonából, ahol az Erasmus program keretében volt. Az ott töltött idő alatt döntötte el, hogy jelentkezik a versenyre, mert már kicsi kora óta ez volt az álma. Szabadidejében szeret bulizni, rajzolni, és imádja az extrém sportokat is. Ezek közül kedvence a wakeboard és a snowboard. 

Elsőre a döntőben

A fotózáson a helyi stáb már az elején látta, hogy a 175 centiméter magas szépségnek komoly esélye van a továbbjutásra. A kamera előtt remekül pózolt, és az is látszott már akkor is, hogy sokat edz az alakjáért. A szakmai zsűri végül őt választotta, hogy képviselje megyénket a döntőben.

- Igazából egy barátnőm küldte el a cikk linkjét, hogy gratulál, amiben benne volt, hogy én jutottam tovább. Borzasztóan meglepődtem, először el se hittem. Nagyon nagyon boldog voltam 

- árulta el a bama.hu-nak Szonja, akinek ez az első szépségversenye.

A döntőt egy nagyszabású show keretében rendezik meg, ahol a lányoknak már nemcsak a kamera előtt szükséges pózolni, hanem egy kifutón kell megmutatni magukat. A felkészülés első részében egy egynapos tréningen vettek részt a döntősök, ahol levették a ruhaméretüket, bemutatkozó videókat készítettek róluk, illetve fotózásokat tartottak. A baranyai döntős azóta is sokat gyakorolja a vonulást, a beállást, emellett persze edz és szigorú diétát tart. 

A korábbi döntősök is megfogalmazták már, hogy ilyenkor az egyik nagy félelem az emberben, hogy milyen lesz majd a többi lánnyal találkozni, hiszen valahol mégiscsak rivális ellenfelek. 

- Aggódtam emiatt, de szerencsére a lányok is és mindenki nagyon kedves volt, pozitív csalódás volt 

- nyugtázta a döntős szépség.

Tótpeti Lili, 2020 Tündérszépe a Miss World döntőse és a Tündérszépek 2024 mentora is segített a lányoknak a felkészülésben. A kifutón az egyik hatalmas fegyvere a hölgyeknek az önbizalmuk, hiszen enélkül hiába gyönyörűek, hiába a profi smink, a haj, az edzett test. A magabiztosság az egyik legfontosabb, amivel a felsoroltak összességének kisugárzást adnak. Schneider Szonja is kiemelte, hogy ez nagyon fontos, és ebben sokat segített neki a mentor. Reméljük, hogy idén újra baranyai lány fejére kerül a korona. Hajrá Szonja! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában