Divatbemutató születik

2023.07.12. 08:40

Az önazonos stíluskommunikáció és az ízléses öltözködés alapvető emberi igény

A Stílus mindenkié! projekt kapcsán a szervezők megbeszélést tartanak a Balokány-ligetben található Pepitában július 12-én délután fél 5-kor, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Czeczon Enikő

Fotó: indira's work

A sok kezdeményezés ellenére a kifutókon alig látni fogyatékossággal élő embereket és a divattervezők is ritkán gondolnak rájuk. És mivel ők is szeretnek stílusosan, ízlésesen öltözni, ezért e szerveződő rendezvényen megmutatnák saját stílusokat a világnak. Nagy Izabella stílustanácsadó és Balog Klára szociális munkás a pécsi People First Közhasznú Egyesület  önkéntes fogyatékossággal élő modelleket és helyi ruhakereskedőket, valamint neves divattervezőket kötnek össze, hogy egy divatbemutató keretében megmutassák, hogy az önazonos stíluskommunikáció és az ízléses öltözködés alapvető emberi igény.  

A divatbemutatót szeptember 9-én, délután 4 órakor szervezi meg Pécsen, a Szabadkikötőben. Ezen a július 12-ei eseményen először találkoznak a jelentkező modellek a stílus tanácsadóval és a szervezőkkel. Itt átbeszélik, hogy ki mit gondol erről, miben tud részt venni, hogyan állnak, mire van még szükség.

A megbeszélésre várják azokat, akik szeretnének fogyatékosággal élő modellként részt venni az eseményen, de azokat is, akik támogatnák a rendezvényt étellel, itallal, moderálással, szervezéssel, ruha vagy kiegészítő felajánlással, híradással, valamint azokat is, akiket egyszerűen érdekel egy ilyen különleges esemény és vannak jó ötleteik.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában