Odatette magát

2024.08.17. 22:50

Fergeteges koncertet adott Majka Villányban

"Ha Péntek, akkor Villány" nevű rendezvénysorozatra érkezett Majka augusztus 16-án este, és a közösségi médiában rengeteg képet mutatott róla.

Bama.hu

Fotó: Flajsz Péter

Pénteken este a Baranyában tette tiszteletét hazánk egyik legfontosabb zenei produkciója, Majka és csapata. A villányi rendezvénytér ezúttal is megtelt, a jó hangulat szinte a koncert kezdése előtt garantált volt.

Az énekes is így érezte ezt, hiszen a mai napon a Facebook-oldalán több tucatnyi fotón mutatta meg a pénteki esemény legjobb pillanatait.

Majka, a valóságshow szereplőből lett rapper az elmúlt években számos koncertet adott a térségben, elég csak a Siklósi Városnapokra gondolni még áprilisból. Minden koncertje „teltházas”, már amennyiben ez a kifejezés értelmezhető a szabadtéri koncertek esetén. Vélhetően a „Mert, ha péntek, akkor Villány” programsorozatot sem kell bemutatni a környékbelieknek – és ki tudja, talán az ideérkező vendégeinknek sem – volt itt már fellépő a Valmar, a Neoton Família, Rácz Gergő és Orsovai Reni is, vagy tavalyról Azahriah is.

Ahogy az egyik rajongója fogalmaz a tegnap estéről:

Szuper volt! Hatalmas élmény volt a két fiamnak!

Hát lehet ezzel vitatkozni?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!