Celebfigyelő

2024.07.25. 21:53

Sírva vallott kisbabájáról Weisz Fanni: "az elmúlt hetek szörnyűek voltak"

A gyönyörű modell izgatottan várja, hogy megszülessen első gyermeke. Weisz Fanni sírva mesélt élete legcsodálatosabb időszakáról és félelmeiről - írja a borsonline.hu.

Forrás: MW

Fotó: Szabolcs László

Weisz Fanni közösségi oldalán jelentette be, hogy babát vár és szerelme is eljegyezte. A hír azért volt talán sokaknak megdöbbentő, mert az utóbbi időben csak nagyon keveset beszélt a magánéletéről. Azt, hogy barátja van, csak tavasszal árulta el, valójában pedig már egy éve alkotnak egy párt. Megismerkedésük történetét egyelőre szeretné titokban tartani, annyit azonban elárult: párja civil és nagyon jól kiegészítik egymást.

Weisz Fanni nehezen viselte az elmúlt heteket

A 31 éves hallássérült Weisz Fanni öt hónapos terhes, hamarosan anyai örömök elé néz, és már azt is tudja, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Túl van a szokásos vizsgálatokon, terhességével minden rendben van, és talán, ami egy leendő szülőnek a legfontosabb, a baba egészséges. A gyönyörű kismama sírva mesélt élete legcsodálatosabb időszakáról.

Pont ma 19 hetes – könnyeivel küszködve, hasát simogatva mondta Fanni. – Most ezt az időt jól bírom, de az elmúlt hetek szörnyűek voltak. 

Nem tudtam pihenni, rosszul voltam, fájt a fejem, szédültem a melegtől. 

– De köszönöm, most már jól vagyok – mondta a Mokka kamerái előtt mosolyogva Fanni, aki párjáról is ejtett néhány szót.

– Örülök, hogy egymásra találtunk. Nagyon sok hasonlóság van bennünk. Hasonlóak a gondolataink, de ő nagyon okos, mindent tud. Jól megvagyunk 

– mondta párkapcsolatáról a kismama.

A szerelmesek mindketten vágytak arra, hogy szülők legyenek, tervezték, hogy jöhet a baba, de azt nem gondolták, hogy ilyen gyorsan teljesül a kívánságuk. Olyannyira nem, hogy alig hittek a szemüknek, mikor meglátták, pozitív lett a teszt eredménye. Mindketten elsírták magukat, sőt, amikor édesanyjának is elmesélte a csodálatos hírt, a leendő nagymama is meghatódott. Weisz Fanni anyukája is alig várja a kisunokát, és már most tervezgeti a közös, együtt töltött időket.

Fanni édesanyja alig várja unokája érkezését

Én babázni szeretnék, játszani, kényeztetni, egy valamire nagyon figyelve, hogy amit ők mondanak, annak úgy kell lennie, mert ők a szülei – kezdte Fanni édesanyja. – Nekem csak szeretnem kell, segítenem őket, ha vigyázni kell rá, akkor megteszem, megtanítom jelelni, énekelni, verset mondani. 

Mindent, amit Fanniéknak is próbáltam, csak egy kicsit másképp, mert ők nem hallottak. 

– Most kiélem magam – mondta mosolyogva Ágnes.

Fanni fogyatékosságából adódóan nyilvánvalóan adódik a kérdés, mekkora az esély arra, hogy a baba is hallássérült lesz. Ehhez mind a két félnek hordoznia kell egy sérült gént, hogy ez tovább öröklődjön, úgyhogy nincs okuk aggodalomra. A gyönyörű kismama számára csak az a fontos, hogy a kisbaba egészséges legyen. Pocakja már szépen gömbölyödik, így a ruhatárát is folyamatosan cseréli. A babaholmik beszerzése még csak ezután következik.

Fél a szüléstől

Fanni azt is elárulta, természetesen úton szeretne szülni, egyetlen félelme, nem tudja, hogy fog majd kommunikálni az orvosokkal.

Mondta anya is, mama is, ne féljek, mindent meg fognak oldani, a párom is azt mondta, ha az orvosok mondják, hogy nyomjak, majd megszorítja a kezem. 

– Mindent meg lehet oldani, de akkor is van egy kis félelem, izgalom bennem. Nekem mindig a kommunikáció volt a legnehezebb az életemben, nem akarom, hogy ha valamit nem jól csinálok, ártsak a babának – mondta Fanni, aki azt is elárulta, egy gyermeknél meg sem állnak, szeretnének egy kislányt is, csakúgy, mint az esküvőt, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Fanniék tavaly költöztek egy gyönyörű nagy házba, ahol nagyszüleivel, édesanyjával élnek a legnagyobb szeretetben mindnyájan együtt. Mégis a leendő anyuka úgy döntött, külön költöznek. De nem messze, mert szeretnének a család közelében maradni.



 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!