Életre szóló élménnyel gazdagodott

2024.06.04. 20:00

Belopta magát Kasza Tibor szívébe a Szerencsekerék pécsi versenyzője

Értékesebbnél értékesebb tárgynyereményeket nyert az ország egyik legnagyobb televíziós vetélkedőjében az immáron tizennégy éve Pécsen élő Sikentáncz Anett, aki történeteivel is halmozta a sikereket.

Móga Richárd

Villámgyorsan belopta magát a TV2-n futó Szerencsekerék műsorvezetőjének, Kasza Tibornak a szívébe, akinek a műsor elején elárulta, hogy úgy érzi, rokonlelkek. Ez a kijelentése hamar megadta az alaphangot, ráadásul, amikor már csatlakozott a Házasság első látásra reality egyik párosa, Dávid Petra és Kabai András, tényleg nem lehetett panasz a hangulatra.

 

– Számomra ők nagyon kellemes csalódást okoztak a televízióban látottakhoz képest. Sokkal emberibb és szimpatikusabb oldalukat sikerült megismerni a forgatás alatt 

– vélekedett a versenytársairól Sikentáncz Anett.

A telekommunikációs cégnél dolgozó pécsi hölgy elmondása alapján gyerekkorában az egész család imádta a vetélkedőt. Ennek ellenére sosem gondolta volna, hogy valaha szerepelhet Magyarország legpörgősebb showjában. Abban viszont nagyon hitt még akkoriban, hogy a híradó egyszer véget ér, ugyanis azt hitte arról, hogy egy sorozat. Történetével persze ismételten mosolyt csalt az arcokra.

Ahogy a sztorikkal, úgy a játékkal is halmozta a sikereket, olyannyira, hogy egy elektromos fogkefével, elektromos rollerrel, valamint egy gyönyörű kávéfőzővel is gazdagodott. A pénzt is szorgosan gyűjtögette, azonban az utolsó pillanatban elpártolt tőle Fortuna.

– A szerencse végig mellettem állt, aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát, és sajnos a nyereményem egy cserepörgetéssel elszállt 

– nyilatkozta portálunknak Sikentáncz Anett.

– Ennek ellenére nagyon drukkoltam a játékostársamnak, hogy legalább akkor már neki sikerüljön a pénzt hazavinni, de ez most sajnos nem jött össze. Mindenesetre szuper tárgynyereményeket nyertem, és már az élményért is megérte szerepelni. Szóval mindenkit csak bátorítani tudok, hogy ha teheti, jelentkezzen, mert egy hatalmas kaland. Számomra egy abszolút komfortzónán kívüli élmény volt, de összességében azt mondhatom, hogy életre szóló. Biztosan állítom azt, hogy teljesen más otthon, a kanapéról ülve nézni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!