Krimi

2024.03.16. 15:58

Egy házaspár halt szörnyet az Oroszlánynál történt karambolban

Két vétlen ember, egy házaspár, halt meg a szörnyű karambolban.

Forrás: Delta Hírek/Facebook

Összeütközött két autó a 8119-es út Oroszlány és Csákvár közötti szakaszán. A baleset a 37. és a 38. kilométer között történt – adta hírül a Komárom-Esztergom vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset következtében az egyik autó a tetejére borult

A tatabányai hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a kecskédi önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelynek helyszínére mentőhelikopter is érkezett. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írta a kemma.hu.

A balesetben ketten meghaltak

 - erősítette meg az MTI információit a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Racsné Galambos Gréta azt közölte, hogy 

egy férfi az autójával Oroszlány felől Csákvár irányába tartva eddig tisztázatlan okból átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy másik személygépkocsival, amelyben egy házaspár utazott.

 A vétlen autóban utazók mindketten meghaltak

- tette hozzá.

A TV2 tenyek.hu információi szerint a balesetet egy 30 év körüli férfi okozta, aki mindössze bokasérülést szenvedett. A házaspár tagjai 70 év körüliek voltak. Esélyük sem volt a luxusautóval szemben, ami letarolta őket. A balesetről megrázó képek készültek a helyszínen, amit ide kattintva tud megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában