Friss hírek

2004.11.22. 18:08

Levelet írtak a BKV buszosai

A Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetségének vezetői nyílt levelet intéztek a főváros képviselőihez és a közvéleményhez, melyben - visszautasítva a cég dolgozóit ért vádakat - rámutatnak arra, hogy a budapesti tömegközlekedés ügyét nem lehet pártok és felelőtlen emberek rivalizásához felhasználni.

BAMA

A több mint ötezer fős buszágazat érdekképviseleti vezetői hangsúlyozzák, hogy évek óta tisztességgel, az adott feltételek mellett végzik munkájukat. A szakszervezetisek rámutattak, hogy az évek óta romló feltételek ellenére is az utasok érdekében tevékenykednek. Hangsúlyozták, hogy a rendszerváltás óta még soha nem került a fővárosi tömegközlekedés szolgáltatója olyan nehéz helyzetbe mint napjainkban.

vezetői nyílt levelet intéztek a főváros képviselőihez és a közvéleményhez, melyben - visszautasítva a cég dolgozóit ért vádakat - rámutatnak arra, hogy a budapesti tömegközlekedés ügyét nem lehet pártok és felelőtlen emberek rivalizásához felhasználni. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!