Így egészséges igazán2024.05.19. 07:00A befőtt, lekvár készítésénél is nagyon fontos a tisztaságManapság a befőzés, a házi lekvár készítése a reneszánszát éli – fontos néhány alapszabály betartása, hogy a befektetett munka ne vesszen kárba. Manapság a befőzés, a házi lekvár készítése a reneszánszát éli – fontos néhány alapszabály betartása, hogy a befektetett munka ne vesszen kárba.
kell a pénz2020.08.11. 13:06Palackozott oroszlánürüléket árul a világ egyik leghíresebb cirkuszaA járvány miatt sok bevételtől elestek, ezt próbálják meg pótolni.A járvány miatt sok bevételtől elestek, ezt próbálják meg pótolni.
befőzési kisokos2020.07.19. 13:52Így lehet tökéletes a lekvár és a befőttA zamatos finomságokat érdemes tartósítani a téli napokra.A zamatos finomságokat érdemes tartósítani a téli napokra.
Télire2020.07.07. 10:20Így készítsen befőttet cukor és tartósítószer nélkülItt az alkalom, hogy a zamatos nyári gyümölcsöket befőzzük!Itt az alkalom, hogy a zamatos nyári gyümölcsöket befőzzük!
vitaminbomba2019.07.06. 19:00Kiváló a magyar meggy, mégis alig eszünkEzért az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum „Ez most nagyon meggy!” szlogennel indított fogyasztást ösztönző kampányt.Ezért az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum „Ez most nagyon meggy!” szlogennel indított fogyasztást ösztönző kampányt.
Se befőzni, se megfőni2018.08.10. 07:00Pásztor Erzsi napokig ki sem mozdul otthonrólA színésznő ma már jobban szeret a szobába húzódni a kánikula elől.A színésznő ma már jobban szeret a szobába húzódni a kánikula elől.
praktikák2018.06.12. 20:05Hogyan készíthetünk tökéletes befőttet?Egy kis időráfordítással a hideg őszi és téli napokon is élvezhetjük a nyár pompás terméseinek zamatát.Egy kis időráfordítással a hideg őszi és téli napokon is élvezhetjük a nyár pompás terméseinek zamatát.