Kék hírek, bulvár

2014.04.16. 10:10

Megütötte a gimnazistát: megtalálták az agresszív sofőrt

A 42 éves pécsi férfi azt mondta a rendőrökbek, hogy a 16 éves fiú szidalmazta, ezért ütött.

police.hu

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság a diákot verő gépjárművezetővel szemben. A TV2 Tények című műsorának riportja szerint a diákot megfejelte az agresszív sofőr, és eltört az orrcsontja.

Amint arról beszámoltunk, egy pécsi középiskolából érkezett 2014. április 11-én 11 óra 40 perckor a bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy egy tanulójuk megsérült. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a gyalogosan közlekedő diák Pécsett a Felsőmalom utcában szóváltásba keveredett egy gépjárművezetővel, aki az autóból kiszállt és a tanulót bántalmazta. Ezt követően a 42 éves férfi a gépkocsiba visszaült, majd elhajtott a helyszínről.

A bántalmazott diákot a mentő kórházba szállította, az orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség M. István pécsi lakost gyanúsítottként kihallgatta, aki részletes, beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a 16 éves fiú szidalmazta, ez váltott ki belőle akkora indulatot, mely tettlegességig fajult.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!